Freedom Auto Aanpassingen

Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet…

Al jaren heb ik een aangepaste auto, ik heb er zelfs verschillende gehad. Het enige probleem wat ik met ze allemaal had was dat ik niet naar buiten kon kijken, omdat ik door mijn elektrische rolstoel hoger dan de ramen zat. Nooit kan je dan echt mee praten als iemand zegt ‘ jeetje moet je daar kijken wat mooi’ of iets dergelijks want doordat ik zo hoog zat, zag ik nooit meer dan de stoep.

Ik had wel eens gehoord van ‘panorama garantie’ bij Freedom maar ik dacht eigenlijk; Tuurlijk, leuk verkooppraatje… totdat ik het toch maar eens ging proberen. We gingen kijken in Vortum Mullem bij Freedom. We werden heel uitgebreid geholpen en ik heb 2 auto’s kunnen proberen waar ik tussen twijfelde en toen was de keus gauw gemaakt.

Het is echt waar, ik ben lang en ik zit in een elektrische rolstoel en toch kan ik nu naar buiten kijken. Ik had al een Renault Kangoo en dat is het nu weer geworden maar nu omgebouwd door Freedom en dat maakt dus het verschil! Ze verlenen ook nog eens super service en denken echt goed met je mee. Thanks Freedom Team!

Met vriendelijke groeten,
Christa Greene